Uloguj se

    Prodavnica e-knjiga

    Špijunka - Paulo Koeljo

    Špijunka

    Autor: Paulo Koeljo

    Prevod: Jasmina Nešković i Jovan Tatić

    Godina izdanja: 2016

    Broj strana u štampanom izdanju: 164

    Pismo: Latinica

    ISBN: 978-86-521-2143-4

    Izdavač: Laguna

    Moj najveći zločin bio je to što sam emancipovana i nezavisna žena u svetu kojim vladaju muškarci. Optužena sam za špijunažu, mada se sve što sam uspela da saznam svodi na govorkanja po salonima i kuloarima visokog društva.

    Najpoželjnija i najtraženija žena svog vremena, skandalozna igračica, neodoljiva ljubavnica i konfident najbogatijih i najmoćnijih ljudi onoga doba, najčuvenija špijunka XX veka Mata Hari je istovremeno bila omražena među ženama iz visokog pariskog društva jer je poznavala sve tajne evropske aristokratije uoči Prvog svetskog rata. Suočena sa društvenim predrasudama, posvetila je svoj život slobodi, ali je za to platila nesrazmerno veliku cenu. 

    Izuzetan portret jedne žene, zasnovan na neobjavljenim dokumentima i istinitim događajima. Kroz avanture Mate Hari Koeljo je ispričao sasvim modernu priču. 

    „Iako su skoro svi čuli za Matu Hari, malobrojnima je poznat njen život. Koeljo je uspeo da dočara njenu povest prepoznatljivim stilom, stavljajući se u njenu kožu i pripovedajući u prvom licu, i time pokazao kako i iz lošeg iskustva uvek može nešto da se nauči.“ Elena Ramires

    vidi sve

    Cena digitalnog izdanja

    3,33 / 400,00 RSD

    Uštedite 50%

    Cena digitalnog izdanja

    3,33 / 400,00 RSD

    Uštedite 50%

    Čitanje ove e-knjige je moguće samo u aplikaciji.
    Preuzmite besplatnu Novinarnica aplikaciju NA VAŠ TELEFON ILI TABLET i ulogujte se koristeći Vaše korisničke podatke.


    Android Aplikacija iOS Aplikacija