Uloguj se

    Prodavnica e-knjiga

    Vernik - Joakim Sander

    Vernik

    Autor: Joakim Sander

    Prevod: Nikola Perišić

    Godina izdanja: 2017

    Broj strana u štampanom izdanju: 472

    Pismo: Latinica

    ISBN: 978-86-521-2600-2

    Izdavač: Laguna

    Novi roman u serijalu o Klari Valden.

    Izvanredno osmišljen roman iz serijala o Klari Valden, sa složenim zapletom koji najaktuelnije političke teme našeg vremena pretvara u prvoklasnu fikciju. 

    Jasmina Ajam je u bekstvu od prošlosti provedene u opasnom stokholmskom predgrađu i započinje novi život baveći se otkrivanjem trendova u Njujorku. Jednog dana dobija iznenađujuću poruku: na ulicama Stokholma odigravaju se neredi koji su naizgled u vezi sa nestankom njenog brata Fadija.

    Prateći glasine da se Fadi radikalizovao i poginuo boreći se za ISIS u Siriji, Jasmina se vraća u Stokholm da bi otkrila šta se zaista dogodilo sa njenim bratom. Tamo će se naći usred opasne mreže suprotstavljenih interesa i nasilja koje ide mnogo dalje od uličnih bandi iz njenog detinjstva.

    Za to vreme, u Londonu, Klara Valden je dobila posao na institutu za istraživanje ljudskih prava i radi na izveštaju koji treba da predvidi posledice privatizacije policije. Kada Klara otputuje u Stokholm da bi svoje nalaze predstavila zvaničnicima Evropske unije, laptop će joj biti ukraden, a jedan njen kolega gurnut na šine metroa. Pošto se Jasmini i njoj putevi ukrste, Klara počinje da uviđa da možda i nesvesno radi u korist mračnih planova moćnika koje ništa neće zaustaviti u postizanju njihovih ciljeva.

    „Elegantno napisan triler. Promišljen i uznemirujuće verodostojan.“ Dagens Nyheter

    „Politički triler Joakima Sandera vodi nas u mračan svet terorizma i EU lobista. Ovde nije uvek lako razdvojiti istinite događaje od fikcije.“ Sydsvenskan

    vidi sve

    Cena digitalnog izdanja

    5,00 / 600,00 RSD

    Uštedite 50%

    Cena digitalnog izdanja

    5,00 / 600,00 RSD

    Uštedite 50%

    Čitanje ove e-knjige je moguće samo u aplikaciji.
    Preuzmite besplatnu Novinarnica aplikaciju NA VAŠ TELEFON ILI TABLET i ulogujte se koristeći Vaše korisničke podatke.


    Android Aplikacija iOS Aplikacija