Uloguj se

    Prodavnica e-knjiga

    Zabranjena strast - Penelopi Vord

    Zabranjena strast

    Autorka: Penelopi Vord

    Prevod: Žermen Filipović

    Godina izdanja: 2016

    Broj strana u štampanom izdanju: 280

    Pismo: Latinica

    ISBN: 978-86-521-2134-2

    Izdavač: Laguna

    Ako tražite priču o seksi, jedinstvenoj, nekonvencionalnoj ljubavi ovo je roman za vas. I ne samo to – zaljubićete se u njega!

    Ne bi trebalo da želiš onog ko te muči. Kad je moj polubrat Elek došao da živi s nama dok sam išla u završni razred srednje škole, nisam očekivala da će biti takav kreten. Mrzela sam kad se iživljavao na meni jer nije želeo da živi ovde. Mrzela sam kad je devojke iz naše škole dovodio u svoju sobu. Ali najviše sam mrzela to što moje telo reaguje na njega na nepoželjan način. Isprva sam mislila da Eleku u prilog idu samo snažni istetovirani trbušnjaci i lepo lice. Ali naš odnos se menjao i jedne noći dosegao kritičnu tačku. A onda se Elek vratio u Kaliforniju podjednako brzo kao što mi je i ušao u život. Prošle su godine od našeg poslednjeg viđenja. Najgore od svega je to što sam morala ponovo da se sretnem sa njim onda kada je našu porodicu zadesila tragedija. Tinejdžer koji me je nekad izluđivao sada je muškarac koji me dovodi do ludila.

    Ovo je seksi priča o prvoj ljubavi i zabranjenim željama. Priča o nesavršenim ljudima koji ponekad donose pogrešne odluke. Priča o slomljenom srcu i nespokoju ali i o isceljenju i odrastanju. Ali pre svega ovo je priča o tome kako da naučimo da slušamo ono što nam srce govori.

    vidi sve

    Cena digitalnog izdanja

    2,92 / 350,00 RSD

    Uštedite 50%

    Cena digitalnog izdanja

    2,92 / 350,00 RSD

    Uštedite 50%

    Čitanje ove e-knjige je moguće samo u aplikaciji.
    Preuzmite besplatnu Novinarnica aplikaciju NA VAŠ TELEFON ILI TABLET i ulogujte se koristeći Vaše korisničke podatke.


    Android Aplikacija iOS Aplikacija