ULOGUJ SE
0

O nama

Mi smo prvi i jedini portal koji korisnicima Interneta na jednom mestu nudi 90% novina i magazina koji se izdaju u Srbiji, nacionalnog i lokalnog karaktera, u digitalnom formatu. Prepoznali smo potrebe koje nameće savremen način života i omogućili vam da u elektronskom formatu kupite ili besplatno čitate izdanja koja pokrivaju najrazličitije oblasti, političke, ekonomske, lifestyle teme, strukovne magazine, itd. Novine, magazini i knjige dostupne na našem sajtu ne gube na originalnosti i zadržavaju sadržaj svoje štampane forme.
Jednostavnom procedurom otvaranja naloga pružamo vam širok izbor sadržaja na jednom mestu. Nudimo jeftinija izdanja u odnosu na štampane medije, jednostavnu i brzu upotrebu sadržaja sajta, stvaranje sopstvene Biblioteke u kojoj ćete moći da čuvate vama omiljena, izdanja, tekstove ili isečke i bogatu arhivu koja je na raspolaganju. Ako želite da budete informisani i da budete u toku, ma gde se nalazili, čitajte na portalu Novinarnica.
Digitalna Knjiga
Cilj ovog dela našeg projekta je da digitalizujemo i učinimo dostupnim neka od najboljih i najpopularnijih ostvarenja književnosti. Namera nam je da čitaocima ponudimo što veći broj naslova kako iz književne baštine, tako i literature koja se u ovom trenutku stvara.
Pun naziv pravnog subjekta: Eto System d.o.o.
Delatnost i šifra delatnosti: Veb portali 6312
Matični broj: 20149655
Poreski broj: 104329389
Adresa: Branka Pešića 53, 11080 Zemun, Beograd
Kontakt telefon: 011/2697-573
Kontakt e-mail: office@novinarnica.net
Web adresa: http://www.novinarnica.net


ANDROID
APPLE
VAUČER
KREDITI
office@novinarnica.net
+381 11 2697 573
Branka Pešića 53
11080 Zemun, Beograd


O nama
Izdavači
Načini plaćanja
Pravilnik
Pomoć


Facebook
Twitter
COPYRIGHT NOVINARNICA 2018.
http://www.bancaintesabeograd.com http://www.visa.ca http://www.mastercardbusiness.com