ULOGUJ SE
0

Pomoć

Kako mogu da pristupim sadržaju portala Novinarnica?

Kako biste pristupili e-novinama i e-knjigama koje se kupuju na portalu www.novinarnica.net neophodno je da se prvo registrujete. Neregistrovani možete čitati samo promo primerke novina koje se prodaju i služe kao reprezentativni uzorak, i izdanja iz kategorije Besplatne. Nakon registracije imaćete mogućnost kupovine svih novina i knjiga sa našeg portala, kao i mogućnost čitanja besplatnih izdanja.

Kako da se registrujem?

Da biste se registrovali neophodno je da kliknete na link ULOGUJ SE u gornjem desnom uglu, koji će vas odvesti na stranu za logovanje i registraciju. Klikom na dugme Registruj se dolazite na stranu na kojoj ćete uneti obavezne podatke: vašu e-mail adresu, lozinku (od 8 do 15 karaktera) i potvrdu te lozinke, i prihvatiti Pravilnik portala Novinarnica. Nakon ovih koraka klikom na Registruj se Novinarnica će vam poslati e-mail sa linkom za aktivaciju vašeg naloga na e-mail adresu koju ste naveli prilikom registracije.

Kako da aktiviram nalog nakon registracije?

Potrebno je da otvorite aktivacioni e-mail i kliknete na link „Aktiviraj korisnički nalog“ koji će vas odvesti na portal Novinarnica i bićete automatski ulogovani prvi put. Ne koristite aktivacioni link prilikom narednih logovanja.

Nisam dobio e-mail za aktivaciju nakon registracije. Kako da rešim problem?

Proverite da poruka greškom nije otišla u Nepoželjne poruke (Spam ili Junk foldere) na vašem e-mail nalogu, koji ste naveli pri registraciji. Ako je poruka u folderu Nepoželjnih poruka, otvorite je i kliknite na link za aktivaciju. Ukoliko ni tamo niste pronašli poruku sa linkom za aktivaciju kontaktirajte nas tako što ćete nam poslati e-mail na podrska@novinarnica.net sa e-mail naloga koji ste naveli pri registraciji.

Kako pristupam portalu Novinarnica nakon aktiviranja naloga?

Ulogujte se na portal koristeći e-mail adresu i lozinku koju ste izabrali prilikom registracije. Čim se ulogujete, moći ćete da pristupite izdanjima na našem portalu. U slučaju da su besplatne moći ćete da ih čitate i čuvate u folderu Moja Biblioteka, a ostala izdanja, koja se prodaju, da kupite.

Da li svaki put moram da se ulogujem na sajt?

Kako biste pristupili sadržaju portala Novinarnica neophodno je da se svaki put ulogujete. U slučaju da niste sačuvali Vašu e-mail adresu i lozinku u web browser-u potrebno je da ih ponovo unesete. Kupljena izdanja Vas čekaju na vašem nalogu u Vašoj Biblioteci.

Kako da kupim novine ili da se pretplatim na neko izdanje?

Da biste ušli u proces kupovine, prvo se morate ulogovati. Nakon što odaberete željeno izdanje i kliknete na njega sa desne strane biće prikazana cena, kao i mogućnost da kliknete na dugme Dodaj u ceger, čime ćete ući u proces kupovine. Posle odabira, kliknite na ikonicu Ceger (Korpa) koja se nalazi u gornjem desnom uglu, ispod dugmeta MOJ PROFIL. Otvoriće se strana na kojoj se nalaze sva izdanja ili paketi koja želite da kupite kao i iznos za uplatu iskazan u evrima i dinarima. Ispod izaberite jedan od ponuđenih načina plaćanja.
Više na linku: www.novinarnica.net/nacini_placanja.

Da li postoje dodatni troškovi plaćanja?

Da, ali samo u slučaju plaćanja putem PayPal-a i to kada je vrednost cegera ispod 2 evra. U ovom slučaju korisnik će snositi troškove dodatne vrednosti, koja iznosi razliku iznosa Cegera do vrednosti 2 evra. Svakako vam preporučujemo da vrednost Cegera bude veća od 2 evra kako ne biste plaćali dodatne troškove.
Za sva dodatna pitanja u vezi sa funkcionisanjem portala www.novinarnica.net možete nam poslati e-mail na podrska@novinarnica.net.


ANDROID
APPLE
VAUČER
KREDITI
office@novinarnica.net
+381 11 2697 573
Branka Pešića 53
11080 Zemun, Beograd


O nama
Izdavači
Načini plaćanja
Pravilnik
Pomoć


Facebook
Twitter
COPYRIGHT NOVINARNICA 2018.
http://www.bancaintesabeograd.com http://www.visa.ca http://www.mastercardbusiness.com