Uloguj se

    Prodavnica e-knjiga

    Ja, tajkun - Miroslav Mišković

    Ja, tajkun

    Autor: Miroslav Mišković

    Godina izdanja: 2018

    Broj strana u štampanom izdanju: 242

    Pismo: Latinica

    ISBN: 978-86-521-2876-1

    Izdavač: Laguna

    Posle dvadeset osam godina ćutanja, progovorio je Miroslav Mišković, najveći biznismen Srbije s kraja XX i početka XXI veka.

    Zašto je ćutao? Zašto je sada progovorio?

    Knjiga Ja, tajkun jedinstvena je ispovest čoveka koga je Milošević smatrao saradnikom, Đinđić prijateljem, Tadić protivnikom, a Vučić neprijateljem. Ona pruža celovit pogled srpskog preduzetnika na istorijat nesporazuma između države i njenih biznismena, na mentalitet srpskog političara i radnika, na ekonomsku prošlost, sadašnjost i budućnost Srbije i regiona.

    Prvi put Miroslav Mišković govori o tome kako je zaradio prvi milion, a kako je „Maksi“ prodao za milijardu, kako razvija i zašto prodaje kompanije, kakva je logika poslovanja i priroda znanja kojim se kreira biznis.

    Otkrivajući tajne najuspešnije kompanije od Vardara do Triglava, ova knjiga postaje pravi udžbenik praktične ekonomije. Opisujući najveće podvige i promašaje njenog lidera i pričajući o tome kako ga je oteo Zemunski klan a kako uhapsila aktuelna vlast, ispovest najpoznatijeg tajkuna izrasta u nesvakidašnju autobiografiju koja uspostavlja ekonomski triler kao nov žanr u našoj literaturi.

    vidi sve

    Cena digitalnog izdanja

    2,08 / 250,00 RSD

    Uštedite 50%

    Cena digitalnog izdanja

    2,08 / 250,00 RSD

    Uštedite 50%

    Čitanje ove e-knjige je moguće samo u aplikaciji.
    Preuzmite besplatnu Novinarnica aplikaciju NA VAŠ TELEFON ILI TABLET i ulogujte se koristeći Vaše korisničke podatke.


    Android Aplikacija iOS Aplikacija