Uloguj se

  O Nama

  Mi smo prvi i jedini portal koji korisnicima Interneta na jednom mestu nudi 90% novina i magazina koji se izdaju u Srbiji, nacionalnog i lokalnog karaktera, u digitalnom formatu. Prepoznali smo potrebe koje nameće savremen način života i omogućili vam da u elektronskom formatu kupite ili besplatno čitate izdanja koja pokrivaju najrazličitije oblasti, političke, ekonomske, lifestyle teme, strukovne magazine, itd. Novine, magazini i knjige dostupne na našem sajtu ne gube na originalnosti i zadržavaju sadržaj svoje štampane forme.

  Jednostavnom procedurom otvaranja naloga pružamo vam širok izbor sadržaja na jednom mestu. Nudimo jeftinija izdanja u odnosu na štampane medije, jednostavnu i brzu upotrebu sadržaja sajta, stvaranje sopstvene Biblioteke u kojoj ćete moći da čuvate vama omiljena, izdanja, tekstove ili isečke i bogatu arhivu koja je na raspolaganju. Ako želite da budete informisani i da budete u toku, ma gde se nalazili, čitajte na portalu Novinarnica. Digitalna Knjiga

  Cilj ovog dela našeg projekta je da digitalizujemo i učinimo dostupnim neka od najboljih i najpopularnijih ostvarenja književnosti. Namera nam je da čitaocima ponudimo što veći broj naslova kako iz književne baštine, tako i literature koja se u ovom trenutku stvara.

  Pun naziv pravnog subjekta: Eto System d.o.o.
  Delatnost i šifra delatnosti: Veb portali 6312
  Matični broj: 20149655
  Poreski broj: 104329389
  Adresa: Branka Pešića 53, 11080 Zemun, Beograd
  Kontakt telefon: 011/2697-573
  Kontakt e-mail: office@novinarnica.net
  Web adresa: www.novinarnica.net