Uloguj se

    Prodavnica e-knjiga

    Kuća na jezeru - Kejt Morton

    Kuća na jezeru

    Autorka: Kejt Morton

    Prevod: Dubravka Srećković Divković

    Godina izdanja: 2018

    Broj strana u štampanom izdanju: 544

    Pismo: Latinica

    ISBN: 978-86-521-3119-8

    Izdavač: Laguna

    Autorka bestselera Zaboravljeni vrt i Davni sati.

    Na idiličnom imanju u Kornvolu, u kući na jezeru, odrasta Alis Edevejn, inteligentna, radoznala, bezazlena i nesvakidašnje talentovana šesnaestogodišnjakinja koja obožava da piše priče.

    Jedne ivanjske večeri, nakon divne proslave kojoj su prisustvovale stotine gostiju, Edevejnovi otkrivaju da je njihovo najmlađe dete nestalo bez traga. Pošto dete nikad neće biti pronađeno, porodica će se raspasti, kuća ostati napuštena.

    Nekoliko decenija kasnije, Alis živi u Londonu kao spisateljica iza koje stoji duga i uspešna karijera. Na mnogo milja odatle, Sejdi Sperou, mlada detektivka londonske policije, boravi kod svoga dede u Kornvolu. Jednoga dana, tokom šetnje, slučajno nailazi na staro imanje – sada oronulo i zaraslo u puzavice. U Sejdi se budi znatiželja, što će pokrenuti čitav niz događaja koji će je povezati sa Alis i razotkriti neke potresne istine o prošlosti, davno minuloj… još uvek prisutnoj.

    „Zaplet Mortonove je besprekoran, a njeni istančano osmišljeni likovi, koje na kraju ujedinjuje istraga detektivke Sperou, biće iznenađeni neverovatnim razrešenjem koliko i čitaoci.“ Publishers Weekly

    „Obeležje dobre knjige jeste kad čitalac zaboravi na sebe i svoje okruženje, a Kuća na jezeru postiže to bez trunke sumnje. Ona će vas preneti u kornvolske predele, razvejati vam brige dok se suočavate sa iskušenjima njenih junaka, a pre svega – podsetiće vas zbog čega toliko volite da čitate.“ Reader's Digest

    vidi sve

    Cena digitalnog izdanja

    5,83 / 700,00 RSD

    Uštedite 50%

    Cena digitalnog izdanja

    5,83 / 700,00 RSD

    Uštedite 50%

    Čitanje ove e-knjige je moguće samo u aplikaciji.
    Preuzmite besplatnu Novinarnica aplikaciju NA VAŠ TELEFON ILI TABLET i ulogujte se koristeći Vaše korisničke podatke.


    Android Aplikacija iOS Aplikacija