Uloguj se

    Prodavnica e-knjiga

    Vila na Dedinju - Ivan Ivanji

    Vila na Dedinju

    Autor: Ivan Ivanji

    Godina izdanja: 2019

    Broj strana u štampanom izdanju: 536

    Pismo: Latinica

    ISBN: 978-86-521-3360-4

    Izdavač: Laguna

    Jedna vila u elitnom delu Beograda krije mnoge tajne.

    Centralna Srbija. Svetski uspešan informatičar koji je davno napustio svoju otadžbinu neočekivano će se zateći u centru za rehabilitaciju na ograncima „srpskog čarobnog brega“, gde će zaintrigiran pričom o misterioznoj vili morati da se suoči sa sopstvenim životnim izborima.

    Dedinje. Igrom slučaja uvučen u kriminalne malverzacije, unuk čuvenog generala i narodnog heroja pokušaće da otkrije tajne decenijama pažljivo skrivane unutar zidina njegove porodične kuće.

    Negde nasred Atlantskog okeana. Dvojicu skipera spojiće njihovo jevrejsko poreklo, ljubav prema jedrenju i priča o sudbini vile u nekom dalekom gradu na ušću dveju reka.

    Uzimajući kao lajtmotiv svog novog romana istoriju jedne vile, Ivan Ivanji ispisuje uzbudljivu priču o poreklu, samospoznaji i istini koja na kraju uvek izađe na videlo bez obzira na sve pokušaje da se zataška.

    „Ovo je roman pisca čija literatura nastaje ne samo iz impresivne erudicije i spisateljske imaginacije već iz nesvakidašnjeg iskustva i potrebe da se kroz pojedinačne priče ispiše svedočanstvo o jednom strašnom veku.“ Dragan Velikić

    vidi sve

    Cena digitalnog izdanja

    6,25 / 750,00 RSD

    Uštedite 50%

    Cena digitalnog izdanja

    6,25 / 750,00 RSD

    Uštedite 50%

    Čitanje ove e-knjige je moguće samo u aplikaciji.
    Preuzmite besplatnu Novinarnica aplikaciju NA VAŠ TELEFON ILI TABLET i ulogujte se koristeći Vaše korisničke podatke.


    Android Aplikacija iOS Aplikacija