Uloguj se

    Prodavnica e-knjiga

    Jorgovan uvek cveta posle zime - Marta Hol Keli

    Jorgovan uvek cveta posle zime

    Autorka: Marta Hol Keli

    Prevod: Dijana Radinović

    Godina izdanja: 2019

    Broj strana u štampanom izdanju: 512

    Pismo: Latinica

    ISBN: 978-86-521-3501-1

    Izdavač: Laguna

    Bestseler New York Timesa.

     

    Inspirisan životom stvarne heroine iz Drugog svetskog rata, ovaj hvaljeni roman otkriva nam priču o ljubavi, iskupljenju i strašnim tajnama koje su decenijama bile skrivene.

    Kerolajn Feridej je bivša brodvejska glumica i saradnica u francuskom konzulatu čiji se život zauvek promenio kad je Hitlerova vojska ušla u Poljsku u septembru 1939. godine, a onda krenula na Francusku. Na drugoj strani okeana poljska tinejdžerka Kasja Kuzmjerčik sve više se kao kurir upliće u tajni pokret otpora. U Nemačkoj mlada doktorka Herta Oberhojzer javlja se na oglas za posao u državnoj ustanovi – da bi se našla zarobljena u svetu nacističkih tajni i moći gde dominiraju muškarci.

    Životi ove tri žene će se preplesti kad se desi nezamislivo i kad Kasju pošalju u Ravensbrik, zloglasni nacistički koncentracioni logor za žene.

     

    „Marta Hol Keli je prikazala jedan od najstrašnijih događaja u istoriji i oživela ono što su te žene i mnogi drugi pretrpeli. Bićete dirnuti do suza.“ San Francisco Book Review


    „Duboko dirljiva i nezaboravna, ova impresivna priča sigurno će oduševiti ljubitelje romansirane istorije, kao i one koji su uživali u knjizi Sva svetlost koju ne vidimo Entonija Dora.“ Library Journal

    vidi sve

    Cena digitalnog izdanja

    5,42 / 650,00 RSD

    Uštedite 50%

    Cena digitalnog izdanja

    5,42 / 650,00 RSD

    Uštedite 50%

    Čitanje ove e-knjige je moguće samo u aplikaciji.
    Preuzmite besplatnu Novinarnica aplikaciju NA VAŠ TELEFON ILI TABLET i ulogujte se koristeći Vaše korisničke podatke.


    Android Aplikacija iOS Aplikacija