Uloguj se

    Prodavnica e-knjiga

    Feng šui: kineska mudrost i balkanska tradicija - Miroslava Mima Miković

    Feng šui: kineska mudrost i balkanska tradicija

    Autorka: Miroslava Mima Miković

    Godina izdanja: 2020

    Broj strana u štampanom izdanju: 160

    Pismo: Latinica

    ISBN: 978-86-521-3711-4

    Izdavač: Laguna

    Feng šui je drevna nauka koja se bavi odnosom čoveka sa prostorom i kosmičkom energijom. Primenjuje se u svim oblastima života: prilikom pronalaženja povoljne lokacije za stan, kuću ili kancelariju, u dekorisanju enterijera u kojem se živi ili radi. Njene zakonitosti i smernice pospešuju usaglašavanje odnosa sa partnerom, decom, utiču na poboljšanje zdravlja, uspostavljaju energetski balans, usmeravaju razvoj karijere. Koristi od kvalitetno osmišljenog, organizovanog i pravilno primenjenog feng šuija odražavaju se u svakom aspektu svakodnevice, počevši od dobrog raspoloženja, pa do finansijskog izobilja i boljeg fizičkog izgleda.

     

    Ova knjiga je idealan vodič za dostizanje i održavanje životne harmonije. Na zanimljiv način povezuje kinesku mudrost i filozofiju sa običajima balkanskih naroda koji su se zadržali do danas i koji se često nesvesno i dalje poštuju i praktikuju na ovim prostorima. Pokazuje koliko su mnoge životne preporuke na Balkanu povezane i isprepletene sa zakonitostima feng šuija, kako se te geografski udaljene tradicije savršeno prožimaju i međusobno dopunjuju da bi ljudima donele dobrobit i boljitak.

     

    „Mima Miković je uspešna žena u svakom smislu te reči, njen pozitivan stav, vedrina i svestranost apsolutno dolaze do izražaja na stranicama ove knjige i sigurna sam da će čitaocima pomoći da napreduju u životu i budu srećniji.“ Jelena Petković, novinarka

    vidi sve

    Cena digitalnog izdanja

    2,08 / 250,00 RSD

    Uštedite 50%

    Cena digitalnog izdanja

    2,08 / 250,00 RSD

    Uštedite 50%

    Čitanje ove e-knjige je moguće samo u aplikaciji.
    Preuzmite besplatnu Novinarnica aplikaciju NA VAŠ TELEFON ILI TABLET i ulogujte se koristeći Vaše korisničke podatke.


    Android Aplikacija iOS Aplikacija