Uloguj se

    Prodavnica e-knjiga

    Reč za crveno - Džon Makgregor

    Reč za crveno

    Autor: Džon Makgregor

    Prevod: Tatjana Bižić

    Godina izdanja: 2022

    Broj strana u štampanom izdanju: 264

    Pismo: Latinica

    ISBN: 978-86-521-4392-4

    Izdavač: Laguna

    Dobitnik nagrade Kosta.

     

    Robert Rajt zvani Dok je veteran svog posla. Radi sa još dva naučnika u Stanici K, američkoj istraživačkoj bazi na Antarktiku. Njegov život je sveden na rutinu i tišinu. Robertu se to dopada. Ne nedostaje mu porodica. Nakon događaja koji će uslediti posle snažne oluje on je jedini koji o njima može da svedoči. Ali ga izdaju reči. Više nije u stanju da prenese šta se dogodilo.

    Povratak među ljude za Roberta je dodatni šok koji mu pogoršava stanje. O njemu će sada morati da se stara supruga, takođe naučnica koja se zatiče u situaciji bez presedana. Dok ona pokušava da zadrži kontrolu nad njihovim životima, Robert mora da pronađe nov način da preživi svaki dan.

    Ovim snažnim romanom koji diskretno razotkriva pojam herojstva i istražuje nesalomivi ljudski poriv za pripovedanjem svoje sudbine – čak i kada nas reči iznevere – Makgregor promišlja o liniji između žrtvovanja i sebičnosti i razvija priču o potcenjenoj, nepriznatoj hrabrosti koja je potrebna samo da bi se preživeo dan.

     

    „Roman koji će vas suptilno menjati što više budete zadirali u njegovu priču. Makgregor pokreće srce u ritmu emocija koje vešto izaziva.“ – Hilari Mantel

     

    „Remek-delo!“ – Observer

    vidi sve

    Cena digitalnog izdanja

    3,75 / 450,00 RSD

    Uštedite 50%

    Cena digitalnog izdanja

    3,75 / 450,00 RSD

    Uštedite 50%

    Čitanje ove e-knjige je moguće samo u aplikaciji.
    Preuzmite besplatnu Novinarnica aplikaciju NA VAŠ TELEFON ILI TABLET i ulogujte se koristeći Vaše korisničke podatke.


    Android Aplikacija iOS Aplikacija