Uloguj se

  Prodavnica e-knjiga

  Kao pero na vetru - Sofija Lundberj

  Kao pero na vetru

  Autorka: Sofija Lundberj

  Prevod: Marija Popović

  Godina izdanja: 2022

  Broj strana u štampanom izdanju: 320

  Pismo: Latinica

  ISBN: 978-86-521-4461-7

  Izdavač: Laguna

  Autorka bestselera Crveni adresar i Hrast je i dalje tu.

   

  Knjiga koju ćete želeti da poklonite svojoj najboljoj prijateljici.

   

  Bio je 12. avgust kada je Lilina majka izmoždena od rađanja dece preminula nakon devetog porođaja. Dan koji je devetogodišnjoj Lili promenio život. Brigu o deci preuzima njena najstarija sestra, trinaestogodišnja Gertruda. Nedaleko od njihove kuće živi Lilina najbolja drugarica Viola, čija mama s vremenom postaje majčinska figura Lilinog detinjstva. Dve devojčice su nerazdvojne. A onda Lili nestaje.

  Prošle su decenije, Viola je postala majka, baka pa i prabaka, ali nikad nije prestala da misli na Lili. Ponovo je 12. avgust. Zvoni telefon. S druge strane slušalice Viola čuje Lilin glas. Njena davno izgubljena drugarica moli da se oproste kako dolikuje prijateljima, onako kako je trebalo da se oproste nekada davno.

  U ovom nežnom i potresnom romanu pratimo živote Viole i Lili od pedesetih godina do danas, kada Viola odlazi u Pariz da konačno vidi Lili, poslednji put, i dobije odgovor na pitanje koje ju je mučilo celog života.

   

  „Često olako prihvatamo ljubav, zaštitu i oslonac svoje majke i prijatelja. Ovaj roman nas podseća koliko nam je njihova podrška važna i kako nas veze sa njima oblikuju.“ – kultmagasin.se

   

  „Izuzetno dirljiva priča o prijateljstvu, ljubavi i životnim trenucima nad kojima nemamo kontrolu. Fantastična proza!“ – Aftonbladet

  vidi sve

  Cena digitalnog izdanja

  4,17 / 500,00 RSD

  Uštedite 50%

  Cena digitalnog izdanja

  4,17 / 500,00 RSD

  Uštedite 50%

  Čitanje ove e-knjige je moguće samo u aplikaciji.
  Preuzmite besplatnu Novinarnica aplikaciju NA VAŠ TELEFON ILI TABLET i ulogujte se koristeći Vaše korisničke podatke.


  Android Aplikacija iOS Aplikacija