Uloguj se

    Prodavnica e-knjiga

    Srce kao ulog - Simona Arnstet

    Srce kao ulog

    Autorka: Simona Arnstet

    Prevod: Marija Popović

    Godina izdanja: 2022

    Broj strana u štampanom izdanju: 360

    Pismo: Latinica

    ISBN: 978-86-521-4654-3

    Izdavač: Laguna

    Nagrada za najbolji ljubavni roman u Švedskoj


    Desi i Sam su nekada bili ludo zaljubljeni par, ali su ih događaji na jednoj zabavi zauvek razdvojili. Laži koje su tada izgovorene ostavile su gorak ukus u ustima i posle petnaest godina.

    Desi je sada među vodećima u poslu u kojem su žene malobrojne. Ona je visokokvalifikovani stručnjak za bezbednost sa iskustvom rada u ratnim zonama širom sveta. Iako je uspešna, progone je brojne traume.

    Sam je oduvek važio za autsajdera. Desina prevara pobudila mu je želju za osvetom i postala pokretačka snaga. Stvorio je hotelsku imperiju. Ali sada mu prete smrću i neophodno mu je profesionalno obezbeđenje. Sudbina je odlučila da Desi ponovo kroči na njegov put.

    Jedan pogled među njima dovoljan je da premosti sve godine tokom kojih se nisu videli. Sam dobija priliku da odigra svoj osvetnički potez, ali oboje će morati da založe srce kao ulog.

     

    „Knjiga koja ima sve što vam je potrebno da uživate u čitanju: pronicljivi prikaz savremene Švedske, oštre dijaloge, uzavrele romantične scene, uzbudljivi zaplet i dramatičnu završnicu.“ – Expressen


    „Uzeli ste Srce kao ulog u ruke? Tri stotine stranica kasnije shvatate da je duboko u noć i da se satima niste pomerili, a srce vam udara kao ludo? Sve je u redu. Dešava se svakom ko čita ovaj roman.“ – Dagens Nyheter

    vidi sve

    Cena digitalnog izdanja

    4,17 / 500,00 RSD

    Uštedite 50%

    Cena digitalnog izdanja

    4,17 / 500,00 RSD

    Uštedite 50%

    Čitanje ove e-knjige je moguće samo u aplikaciji.
    Preuzmite besplatnu Novinarnica aplikaciju NA VAŠ TELEFON ILI TABLET i ulogujte se koristeći Vaše korisničke podatke.


    Android Aplikacija iOS Aplikacija