Uloguj se

    Prodavnica e-knjiga

    Zima lavova - Stefanija Auči

    Zima lavova

    Autorka: Stefanija Auči

    Prevod: Olivera Miok

    Godina izdanja: 2022

    Broj strana u štampanom izdanju: 664

    Pismo: Latinica

    ISBN: 978-86-521-4621-5

    Izdavač: Laguna

    „Nacionalni književni događaj, pa i više od toga.“ – Repubblica


    Sicilijanski lavovi su pobedili. Njihova ambicija i odlučnost sada su na vrhuncu moći. Iz generacije u generaciju sticali su sve veće bogatstvo i društveni ugled. Poseduju palate, brodove, fabrike tekstila i nakita. Ceo grad se divi kući Florio, ukazuje im počasti ali ih se i plaši.

    Došao je prelomni trenutak. Jedan pripadnik porodice, Injacio, drugačiji je od oca i predaka. Iako uveren u sopstvene preduzetničke veštine, naslućuje da one nisu dovoljne da sačuva predačku slavu koja počinje da se urušava. Nikada neće saznati šta mu je nedostajalo – osećaj dužnosti, sposobnost da pronikne u tajne ljudske duše – pitaće se do kraja života.

    Odgovor na to pitanje sve vreme se nalazio kraj njega, ogledao se u karakteru njegove majke Đovane i supruge Franke. Priroda ove dve potpuno različite žene parabola je sudbine moćne porodice: uzbudljive i strašne, slavne i tragične. Jedinstvena i nezaboravna priča o veličanstvenoj porodici Florio u ovoj knjizi dobija grandiozno finale.

     

    „Ambicije, raskoš, krivica. Iz svega toga izdiže se slika Palerma, koji raste zajedno sa porodicom Florio, njenim ljubavnicima i gospodarima. Prelepa i dramatična priča koja će vas omađijati.“ – Corriere della Sera


    „Stefanija Auči ponovo prepliće istoriju sa pričom o snazi i krhkosti, veličanstvenosti i posrnuću. Kao začarani čitamo o svemu: o tome ko smo sada, kakvi smo bili i šta ćemo postati.“ – Nadija Teranova

    vidi sve

    Cena digitalnog izdanja

    7,08 / 850,00 RSD

    Uštedite 50%

    Cena digitalnog izdanja

    7,08 / 850,00 RSD

    Uštedite 50%

    Čitanje ove e-knjige je moguće samo u aplikaciji.
    Preuzmite besplatnu Novinarnica aplikaciju NA VAŠ TELEFON ILI TABLET i ulogujte se koristeći Vaše korisničke podatke.


    Android Aplikacija iOS Aplikacija