Uloguj se

  Prodavnica e-knjiga

  Kruna ponoći - Sara Dž. Mas

  Kruna ponoći

  Autorka: Sara Dž. Mas

  Prevod: Ivan Jovanović

  Godina izdanja: 2017

  Broj strana u štampanom izdanju: 456

  Pismo: Latinica

  ISBN: 978-86-521-2554-8

  Izdavač: Laguna

  Bila je smrtonosna.

  Sada je nezaustavljiva.

  Druga knjiga najpopularnijeg tinejdž serijala po oceni Amazona.

  „Ako tražite žestoku epsku fantastiku ispričanu iz ženskog ugla ovo je idealna knjiga za vas.“ RT Book Reviews, „Top Pick“

  Selena Sardotijen je kraljeva zatočnica, no daleko od toga da je odana kruni, jer čovek kojem služi nameren je na velika zlodela. Ali nije joj lako da u tajnosti radi protiv svog gospodara. Dok Selena pokušava da odgonetne tajne pokopane u staklenom zamku, ne može da veruje nikome, čak ni svojim navodnim saveznicima – prestolonasledniku Dorijanu, kapetanu Garde Kejolu i stranoj princezi Nehemiji.

  A onda će se dogoditi neizreciva tragedija zbog koje se čitav Selenin svet raspada. Ona jednom zanavek mora da odluči kome je i čemu odana... i za koga će se boriti.

  Brojni obožavaoci Sare Mas zasigurno će biti oduševljeni ovim uzbudljivim romanom, koji će ih pripremiti za eksplozivnu treću knjigu ovog serijala.

  „Živopisna Selena, naizmenice puna ljubavi i surovo nasilna, zapravo je u potpunosti ostvarena junakinja. Ova pustolovina nabijena akcijom i romantikom, koju čitaoci nikad ne bi poželeli da napuste, prekida se u savršenom trenutku završavajući jednu nit pripovedanja i započinjući novu priču tako da čitaoce ostavi da željno i nestrpljivo iščekuju nastavak.“ Kirkus Reviews

  vidi sve

  Cena digitalnog izdanja

  4,58 / 550,00 RSD

  Uštedite 50%

  Cena digitalnog izdanja

  4,58 / 550,00 RSD

  Uštedite 50%

  Čitanje ove e-knjige je moguće samo u aplikaciji.
  Preuzmite besplatnu Novinarnica aplikaciju NA VAŠ TELEFON ILI TABLET i ulogujte se koristeći Vaše korisničke podatke.


  Android Aplikacija iOS Aplikacija