Uloguj se

  Prodavnica e-knjiga

  Ubiti zmaja - Lejf G. V. Pešon

  Ubiti zmaja

  Autor: Lejf G. V. Pešon

  Prevod: Nikola Perišić

  Godina izdanja: 2016

  Broj strana u štampanom izdanju: 488

  Pismo: Latinica

  ISBN: 978-86-521-2392-6

  Izdavač: Laguna

  Drugi roman u serijalu o Bekstromu, junaku po kome je snimljena istoimena TV serija.

  Kravata uflekana sosom, gvozdeni poklopac za šerpu i običan stolarski čekić slomljene drške. To su bila tri najupadljivija predmeta koja su tehničari policije iz Solne pronašli prilikom prvog pregleda mesta zločina. A niste ni morali biti kriminalistički tehničar da biste zaključili kako su baš ovi predmeti najverovatnije upotrebljeni da bi se žrtvi smrsili konci. 

  Neponovljivi kriminalistički komesar Evert Bekstrom, poznat po seksizmu, homofobiji i rasizmu, treba da razreši slučaj ubistva. Naizgled, u pitanju je tipično ubistvo među pijancima. Ali, iako stroga lekarska uputstva o promeni stila života prete da naruše Bekstromove nepogrešive analitičke sposobnosti, on ipak otkriva da izgled vara. To će potvrditi još tri povezana ubistva, u istoj nedelji. 

  Ovo je isuviše komplikovan slučaj za obične policajce. Novoimenovanoj šefici policije Ani Holt potreban je neko ko će odmah rešiti slučaj. Ima li boljeg izbora od Everta Bekstroma: egoističnog, taštog i naoružanog razmetljivca u havajskoj košulji?

  „Odlična kriminalistička priča sa tako složenim i iznijansiranim zapletom da je možete pročitati na samo jedan način – u jednom dahu.“ Borås Tidning

  vidi sve

  Cena digitalnog izdanja

  4,58 / 550,00 RSD

  Uštedite 50%

  Cena digitalnog izdanja

  4,58 / 550,00 RSD

  Uštedite 50%

  Čitanje ove e-knjige je moguće samo u aplikaciji.
  Preuzmite besplatnu Novinarnica aplikaciju NA VAŠ TELEFON ILI TABLET i ulogujte se koristeći Vaše korisničke podatke.


  Android Aplikacija iOS Aplikacija