Uloguj se

    Prodavnica e-knjiga

    Farma - Tom Rob Smit

    Farma

    Autor: Tom Rob Smit

    Prevod: Marko Mladenović

    Godina izdanja: 2014

    Broj strana u štampanom izdanju: 368

    Pismo: Latinica

    ISBN: 978-86-521-1705-5

    Izdavač: Laguna

    „Ako mi ne budeš verovao, odrećiću te se, više mi nećeš biti sin.“
    Danijelovi roditelji su se penzionisali i povukli na udaljenu farmu u Švedskoj. On je verovao da uživaju daleko od grada, a onda je primio telefonski poziv… „Tvoja majka... nije dobro“, rekao mu je otac. „Uobražava nešto – nešto strašno, strašno.“ Doživela je nervni slom i sada je u bolnici za duševne bolesnike. 
    Upravo kada se Danijel spremao da se ukrca u avion za Švedsku ponovo mu je zazvonio telefon. „Sve što ti je taj čovek rekao jeste laž. Nisam luda. Nije mi potreban lekar. Potrebna mi je policija. Sačekaj me na Hitrou.“
    Našavši se između svojih roditelja, nesiguran u to kome od njih treba da veruje, Danijel protiv svoje volje postaje majčin sudija i porota kad mu ona, rizikujući sve u životu, otkrije vrtlog laži, tajni, kriminala i zaveru u koju je uključen njegov otac.
    Ovaj do tančina osmišljen i precizno izgrađen psihološki triler, inspirisan događajima kroz koje je prošla Smitova porodica, uvlači nas u zastrašujuć svet zajednice, porodice, braka i ljudskih umova koji su u krizi, pogađajući samu suštinu odnosa između roditelja i deteta. Čitaoci koji su uživali u romanima Džilijen Flin, Stiga Lašona i Jua Nesbea biće oduševljeni Farmom koja Toma Roba Smita predstavlja u novom, izvanrednom književnom svetlu.
    „Jeziv, hipnotički, potpuno neodoljiv roman. Za mene je ovo definitivno triler godine.“ Mark Bilingem
    „Knjiga s pažljivo vođenim zapletom, ispunjena pričama unutar priča koje nas postepeno zavode svojom narativnom napetošću premašujući naša očekivanja i iznenađujući nas sve više iz stranice u stranicu.“ Guardian
    vidi sve

    Cena digitalnog izdanja

    3,96 / 475,00 RSD

    Uštedite 50%

    Cena digitalnog izdanja

    3,96 / 475,00 RSD

    Uštedite 50%

    Čitanje ove e-knjige je moguće samo u aplikaciji.
    Preuzmite besplatnu Novinarnica aplikaciju NA VAŠ TELEFON ILI TABLET i ulogujte se koristeći Vaše korisničke podatke.


    Android Aplikacija iOS Aplikacija