Uloguj se

    Prodavnica e-knjiga

    Ukus poljupca egzotične Sake - Heder Hejford

    Ukus poljupca egzotične Sake

    Autorka: Heder Hejford

    Prevod: Dijana Đelošević

    Godina izdanja: 2017

    Broj strana u štampanom izdanju: 233

    Pismo: Latinica

    ISBN: 978-86-521-2260-8

    Izdavač: Laguna

    Ona je tajna Istoka, on miris mračne šume. 

    Udaje se najstarija ćerka ekscentričnog i bogatog vinara Ksavijera Sen Pjera, Sovinjon, a njene dve sestre Šardone i Merlo, čine sve što je u njihovoj moći da taj dan decenijama ostane zapamćen u kalifornijskoj dolini vina. Ksavijer u svom stilu na venčanje stiže helikopterom, ali to nije glavna senzacija. Niko ne može da pretpostavi kakvo će iznenađenje zaista da obeleži ovaj dan.

    Ksavijer na svadbu dovodi Sake, svoju ćerku iz vanbračne veze sa magičnom Japankom, koju je godinama vešto skrivao od očiju javnosti i svojih najbližih. Sake, odrasla na ulicama San Franciska, lepa kao boginja Dalekog istoka, ima jezik i ponašanje mangupa, a tri sestre Sen Pjer dočekuju je na nož. Dovedena u novu sredinu protiv svoje i okružena bogatstvom osuđena je da se bori za sve što joj je neophodno.

    Bil Dajmond je lokalni trgovac nekretninama, a jedina želja mu je da usreći svoje roditelje i skrasi se s nekom dobrom devojkom. Ovaj muškarac koji miriše na mračnu šumu i vreo začin pobudiće u Sake potrebu da se nađe u njegovom naručju. Blage naravi i pun strpljenja, on neprimetno biva opčinjen grubom i hirovitom lepoticom koja otkriva nepoznate staze do njegovog srca za koje ni sam nije znao.

    vidi sve

    Cena digitalnog izdanja

    1,67 / 200,00 RSD

    Uštedite 50%

    Cena digitalnog izdanja

    1,67 / 200,00 RSD

    Uštedite 50%

    Čitanje ove e-knjige je moguće samo u aplikaciji.
    Preuzmite besplatnu Novinarnica aplikaciju NA VAŠ TELEFON ILI TABLET i ulogujte se koristeći Vaše korisničke podatke.


    Android Aplikacija iOS Aplikacija