Uloguj se

    Prodavnica e-knjiga

    Trikovi prodaje - Dragan Jovanović

    Trikovi prodaje

    Autor: Dragan Jovanović

    Godina izdanja: 2017

    Broj strana u štampanom izdanju: 94

    Pismo: Latinica

    ISBN: 978-86-921111-0-5

    Izdavač: Estimate Consulting

    Trikove moraš da uvežbavaš svakodnevno, kao i svi veliki mađioničari. To se zove priprema. Učio si, učiš i učićeš zanat od najvećih magova u ovom poslu. To se zove edukacija. Postavi scenu da izgleda veličanstveno iz svakog ugla. To je uvertira.

    Moraš da izgledaš upečatljivo i prepoznatljivo na sceni. To je imidž. Tvoji trikovi, koje izvodiš na sceni, su tvoja prezentacija, a tvoji kupci nestrpljiva publika. Kao svaki uspešni mađioničar i ti imaš svoje rekvizite, asistente i pomoćnike, njima se besprekorno služiš. Znaš koji od njih i kom trenutku treba da upotrebiš.

    Tvoje karte, mala arkana, su svedočanstva zadovoljnih kupaca, a velika arkana su preporuke koje od njih dobijaš. Adutima se služiš kako bi pokazao kupcu da ti je stalo do njega. To ga impresionira!

    Ređaju se trikovi: zec iz šešira, predmet koji nestaje, devojka koja lebdi… To je prezentacija proizvoda. Ali, sada je vreme za prestiž, veliko finale. Trik bez toga nije trik, već obična vašarska predstava.

    Zaključivanje prodaje! Aplauz, stojeće ovacije! Publika je u transu, spremna da se zakune da si izveo pravu magiju i oterao sve mračne sile sa scene i njihove živote učinio lepšim, boljim, ispunjenijim i svrsishodnijim.

    Dao si im vrednost. Dao si im nadu, želju, ostvario snove! Dao si im magiju! Prodajnu magiju.

     

    Svidelo ti se ovo do sada? Želiš detaljno da otkriješ trikove prodaje i postaneš vrhunski mag u prodaji? Nastavi sa čitanjem, na pravom si putu.

    vidi sve

    Cena digitalnog izdanja

    2,53 / 303,00 RSD

    Uštedite 50%

    Cena digitalnog izdanja

    2,53 / 303,00 RSD

    Uštedite 50%

    Čitanje ove e-knjige je moguće samo u aplikaciji.
    Preuzmite besplatnu Novinarnica aplikaciju NA VAŠ TELEFON ILI TABLET i ulogujte se koristeći Vaše korisničke podatke.


    Android Aplikacija iOS Aplikacija