Uloguj se

  Prodavnica e-knjiga

  Tesla: pronalazač modernog - Ričard Manson

  Tesla: pronalazač modernog

  Autor: Ričard Manson

  Prevod: Nenad Dropulić

  Godina izdanja: 2019

  Broj strana u štampanom izdanju: 328

  Pismo: Latinica

  ISBN: 978-86-521-3261-4

  Izdavač: Laguna

  Odeljak NAPOMENE AUTORA možete da pronađete u posebnom fajlu na internet stranici na kojoj se nalaze i ostale informacije za knjigu TESLA, na sajtu Lagune.

  „Lucidna, stručno i detaljno istražena biografija briljantnog Nikole Tesle.“ Kirkus reviews

  Za Larija Pejdža, osnivača Gugla, Tesla je pravi heroj. Kompanija i električni automobili Ilona Maska nose Teslino ime. I Pejdž i Mask – milijarderi i vrhunski pronalazači – smatraju da je Nikola Tesla pokrenuo novo doba elektriciteta, radija i robotike. Za njih je on pronalazač nad pronalazačima, neka vrsta urbane legende. Ova knjiga pokazuje ko je zaista bio ovaj dalekovidi, mada potcenjeni genije.

  „Dobro napisan, pronicljiv dodatak nasleđu ovog još uvek nedovoljno priznatog vizionara.“ Booklist

  „Za preduzetnike, pronalazače, inženjere i sve zagledane u budućnost, ova knjiga će biti izuzetna inspiracija.“ Library Journal

  „Iako je Tesla jedan od najvećih heroja u novijoj istoriji, retko kad mu se odaju počasti koje zaslužuje. Njegovi pronalasci, hrabrost i slabosti ovde su objašnjeni jasnim i pristupačnim jezikom, tako da svaki čitalac može lako da razume šta razlikuje njegove poduhvate od ostalih konkurenata i da brzo shvati da bismo bez Teslinog rada, jedva prepoznali naš svet.“ Grečen Bake, profesorka i autorka popularnih knjiga o nauci

  „Divno i precizno napisana biografija jednog od najvažnijih vizionara modernog doba, koji je prvi stupio na tlo tehnologije bežične komunikacije, a njegovo nasleđe je pomoglo da se uspostavi okvir za digitalno doba u kojem živimo.“ En Pramađore, CEO i Predsednik upravnog odbora Commonwealth Edison Company (ComEd)

  vidi sve

  Cena digitalnog izdanja

  3,75 / 450,00 RSD

  Uštedite 50%

  Cena digitalnog izdanja

  3,75 / 450,00 RSD

  Uštedite 50%

  Čitanje ove e-knjige je moguće samo u aplikaciji.
  Preuzmite besplatnu Novinarnica aplikaciju NA VAŠ TELEFON ILI TABLET i ulogujte se koristeći Vaše korisničke podatke.


  Android Aplikacija iOS Aplikacija