Uloguj se

    Prodavnica e-knjiga

    Kukavičje jaje - Agata Kristi

    Kukavičje jaje

    Autorka: Agata Kristi

    Prevod: Nenad Dropulić

    Godina izdanja: 2019

    Broj strana u štampanom izdanju: 272

    Pismo: Latinica

    ISBN: 978-86-521-3416-8

    Izdavač: Laguna

    Agata Kristi je najobjavljivanija autorka svih vremena. Jedino Biblija i Šekspirov opus premašuju ukupni tiraž njenih dela – prodato ih je milijardu na engleskom jeziku i još milijardu u prevodu na stotinu drugih jezika.

    Porodica Argajl nije zadovoljna vestima da je jedna njen član posmrtno oslobođen optužbe za ubistvo. Ako Džeko Argajl nije ubio svoju majku, ko je onda ubica?

    Godinu dana ranije ubijena je majka, istinska glava porodice, a njen sin Džeko proglašen krivim i osuđen na doživotnu robiju. Tokom suđenja Džeko je ponavljao da je nedužan, da je te večeri stopirao i da ga je povezao sredovečni čovek u tamnom automobilu. Policija nije uspela da pronađe tajanstvenog vozača i smatrala je da Džeko laže.

    Doktor Artur Kalgari je bio taj tajanstveni čovek, ali se pojavio prekasno za Džeka koji je umro od upale pluća posle svega šest meseci u zatvoru. Osećajući da duguje istinu porodici, Kalgari skelom prelazi reku Rubikon i stiže u Sunčani vrh, dom Argajlovih, ali iznenađeno shvata da je njegovo otkriće duboko uznemirilo porodicu. Zato što ono znači samo jedno – da je ubica i dalje među njima...

    vidi sve

    Cena digitalnog izdanja

    3,33 / 400,00 RSD

    Uštedite 50%

    Cena digitalnog izdanja

    3,33 / 400,00 RSD

    Uštedite 50%

    Čitanje ove e-knjige je moguće samo u aplikaciji.
    Preuzmite besplatnu Novinarnica aplikaciju NA VAŠ TELEFON ILI TABLET i ulogujte se koristeći Vaše korisničke podatke.


    Android Aplikacija iOS Aplikacija