Uloguj se

  Prodavnica e-knjiga

  Oduži se dalje - Ketrin Rajan Hajd

  Oduži se dalje

  Autorka: Ketrin Rajan Hajd

  Prevod: Branislava Radević-Stojiljković

  Godina izdanja: 2021

  Broj strana u štampanom izdanju: 312

  Pismo: Latinica

  ISBN: 978-86-521-4162-3

  Izdavač: Laguna

  Neverovatna priča o savršenoj zamisli…

   

  Ova dirljiva priča o dečaku koji je verovao u dobrotu inspirisala je ljude širom sveta da slede njegov primer u svom životu.

  Sve je počelo kada je nastavnik društvenih nauka rekao: Smislite neku ideju koja će promeniti svet i sprovedite je u delo. Dvanaestogodišnji Trevor je našao rešenje – mogao bi da uradi nešto dobro za tri osobe, a umesto da mu uzvrate, zamolio bi ih da se oduže dalje, tako što će svako od njih učiniti nešto zaista dobro za još troje drugih.

  Na opšte iznenađenje, dogodiće se nešto neverovatno: ogroman pokret ljubaznosti i dobre volje proširiće se izvan Trevorovog malog kalifornijskog grada širom sveta.

  Novinari hoće da otkriju ko je uzrok ove neobične „epidemije“, ali Trevor ne želi slavu. On želi sreću za dvoje ljudi koje najviše voli: svoju lepu, vrednu majku i učitelja, veterana Vijetnamskog rata koji na sopstvene traume zaboravlja samo kada je ispred razreda.

   

  „Ako se na osnovu uspeha Harija Potera može zaključiti da mnogi od nas žude za magijom, knjiga Ketrin Rajan Hajd upravo predskazuje jednostavnu magiju ljudskog srca. Trebalo bi da roditelji čitaju ovu knjigu sa svojom decom, a oni koji nisu roditelji s nekim koga vole.“ San Francisco Chronicle


   

  „Mudrost koja se krije u knjizi tako je intrigantna, a optimizam tako zarazan. Knjiga o kojoj ćete dugo misliti nakon poslednje pročitane stranice.“ Denver Post

  vidi sve

  Cena digitalnog izdanja

  3,75 / 450,00 RSD

  Uštedite 50%

  Cena digitalnog izdanja

  3,75 / 450,00 RSD

  Uštedite 50%

  Čitanje ove e-knjige je moguće samo u aplikaciji.
  Preuzmite besplatnu Novinarnica aplikaciju NA VAŠ TELEFON ILI TABLET i ulogujte se koristeći Vaše korisničke podatke.


  Android Aplikacija iOS Aplikacija