Uloguj se

  Prodavnica e-knjiga

  Zver u nama - Iva Kolega

  Zver u nama

  Autorka: Iva Kolega

  Godina izdanja: 2021

  Broj strana u štampanom izdanju: 352

  Pismo: Latinica

  ISBN: 978-86-521-3982-8

  Izdavač: Laguna

  Talentovana odbojkašica i odlična učenica Dona Bilić nestala je usred radne nedelje. Policijski inspektori Ervin Volf i Kris Tomić dobili su zadatak da je pronađu kako znaju i umeju. Ali pred njima je izuzetno težak posao. Treba da ispitaju i provere sve ljude iz Doninog okruženja – majku Valeriju, nekadašnju misicu, očuha Harija, uspešnog političara i biznismena, dečka Adama, najbolje prijateljice Melisu i Keti, profesore, poznanike... Da li neko od njih laže i zašto? Koliko su alibiji zaista verodostojni i ko uspešno skriva svoju pravu prirodu i namere? Pitanja, pretpostavki i mogućih scenarija je mnogo, a vremena sve manje.

   

  Napetost pojačava i borba dvojice istražitelja sa sopstvenim unutrašnjim demonima, životnim problemima i avetima koje vuku iz prošlosti.

  Koje će se tajne otkriti tokom dramatične potrage za nestalom tinejdžerkom, kojoj je najveća želja da postane uspešna manekenka i model?

   

  Iva Kolega je ovim trilerom otvorila mnoge intrigantne teme i razotkrila brojne probleme savremenog društva o kojima se retko i nerado govori.

   

  „Naizgled idilično primorsko mesto Iskra nije baš Tvin Piks, ali je takođe puno tajni, zlobe i skrivenih strasti. Šesnaestogodišnja Dona Bilić nije Lora Palmer, ali je i ovu plavokosu srednjoškolku možda sustigla slična sudbina. Nakon Doninog nestanka u Iskri ništa više neće biti isto. Sada, kada je zver puštena, povratak u kavez je nemoguć.“ – Đorđe Bajić

  vidi sve

  Cena digitalnog izdanja

  4,17 / 500,00 RSD

  Uštedite 50%

  Cena digitalnog izdanja

  4,17 / 500,00 RSD

  Uštedite 50%

  Čitanje ove e-knjige je moguće samo u aplikaciji.
  Preuzmite besplatnu Novinarnica aplikaciju NA VAŠ TELEFON ILI TABLET i ulogujte se koristeći Vaše korisničke podatke.


  Android Aplikacija iOS Aplikacija

  Više od istog autora

  vidi sve