Uloguj se

  Prodavnica e-knjiga

  Balada dekadenta - Marko Braković

  Balada dekadenta

  Autor: Marko Braković

  Godina izdanja: 2021

  Broj strana u štampanom izdanju: 264

  Pismo: Latinica

  ISBN: 978-86-521-4063-3

  Izdavač: Laguna

  Svako želi da bude voljen, ali samo oni koji prožive patnju odbijanja mogu da spoznaju put ka pravoj ljubavi.

   

  Oduvek sam verovao da je odabir emotivnog partnera veoma složena stvar. Nije dovoljno gledati na osobu jednodimenzionalno. Moraš birati kompatibilno biće. Nekoga ko je sličan po sistemu vrednosti, nivou iskrenosti i strasti, kao i razumevanju samog života. Naročito je bitan međusobno sličan narativ iz primarne porodice kao i potencijal za roditeljstvo. Dobar seks i fizički izgled se podrazumevaju.

   

  Glavni junak, stabilan muškarac u ranim četrdesetim, poznati psihoterapeut i pisac, raskida četvorogodišnju vezu i ponovo traga za ljubavlju i brakom u Beogradu. Nakon niza živopisnih seksualnih iskustava, ali i uzbudljivih putovanja u Hrvatsku, Portugaliju, Sloveniju i Austriju, on iznova otkriva vrlinu skromnosti i suštinu želje za pripadanjem: kad imaš mnogo žena, onda zapravo nemaš nijednu, a kad u potpunosti voliš jednu ženu, onda si ispunjen.

  Balada dekadenta je izuzetan roman o muškoj patnji, lucidan literarni prikaz ljudske seksualnosti i razloga koji nas upućuju ka ljubavi za ceo život.

   

  „Da li muškarac, voleći različite žene, zapravo uvek voli jednu te istu? Bez obzira na to da li beleži epizode o ljubavi, seksu, medijima, putovanjima ili psihoterapiji, pripovedač Balade dekadenta sva ta različita i bogata dešavanja zapravo kruniše muškim principom posmatranja sveta.“ – Igor Marojević

   

  „Ovaj nezaboravni generacijski roman fantastično je duhovno putovanje i vrhunski prikaz muške seksualnosti.“ – Đorđe Miljenović

  vidi sve

  Cena digitalnog izdanja

  3,33 / 400,00 RSD

  Uštedite 50%

  Cena digitalnog izdanja

  3,33 / 400,00 RSD

  Uštedite 50%

  Čitanje ove e-knjige je moguće samo u aplikaciji.
  Preuzmite besplatnu Novinarnica aplikaciju NA VAŠ TELEFON ILI TABLET i ulogujte se koristeći Vaše korisničke podatke.


  Android Aplikacija iOS Aplikacija