Uloguj se

  Prodavnica e-knjiga

  Reč za crveno - Džon Makgregor

  Reč za crveno

  Autor: Džon Makgregor

  Prevod: Tatjana Bižić

  Godina izdanja: 2022

  Broj strana u štampanom izdanju: 264

  Pismo: Latinica

  ISBN: 978-86-521-4392-4

  Izdavač: Laguna

  Dobitnik nagrade Kosta.

   

  Robert Rajt zvani Dok je veteran svog posla. Radi sa još dva naučnika u Stanici K, američkoj istraživačkoj bazi na Antarktiku. Njegov život je sveden na rutinu i tišinu. Robertu se to dopada. Ne nedostaje mu porodica. Nakon događaja koji će uslediti posle snažne oluje on je jedini koji o njima može da svedoči. Ali ga izdaju reči. Više nije u stanju da prenese šta se dogodilo.

  Povratak među ljude za Roberta je dodatni šok koji mu pogoršava stanje. O njemu će sada morati da se stara supruga, takođe naučnica koja se zatiče u situaciji bez presedana. Dok ona pokušava da zadrži kontrolu nad njihovim životima, Robert mora da pronađe nov način da preživi svaki dan.

  Ovim snažnim romanom koji diskretno razotkriva pojam herojstva i istražuje nesalomivi ljudski poriv za pripovedanjem svoje sudbine – čak i kada nas reči iznevere – Makgregor promišlja o liniji između žrtvovanja i sebičnosti i razvija priču o potcenjenoj, nepriznatoj hrabrosti koja je potrebna samo da bi se preživeo dan.

   

  „Roman koji će vas suptilno menjati što više budete zadirali u njegovu priču. Makgregor pokreće srce u ritmu emocija koje vešto izaziva.“ – Hilari Mantel

   

  „Remek-delo!“ – Observer

  vidi sve

  Cena digitalnog izdanja

  3,75 / 450,00 RSD

  Uštedite 50%

  Cena digitalnog izdanja

  3,75 / 450,00 RSD

  Uštedite 50%

  Čitanje ove e-knjige je moguće samo u aplikaciji.
  Preuzmite besplatnu Novinarnica aplikaciju NA VAŠ TELEFON ILI TABLET i ulogujte se koristeći Vaše korisničke podatke.


  Android Aplikacija iOS Aplikacija