Uloguj se

  Prodavnica e-knjiga

  Mala prodavnica otrova - Sara Pener

  Mala prodavnica otrova

  Autorka: Sara Pener

  Prevod: Tatjana Milosavljević

  Godina izdanja: 2022

  Broj strana u štampanom izdanju: 320

  Pismo: Latinica

  ISBN: 978-86-521-4460-0

  Izdavač: Laguna

  Dobronamerna apotekarka.

  Smrtonosni recepti.

  Zadovoljna klijentela.


  Skrivena u lavirintu londonskih uličica osamnaestog veka, tajna apotekarska radnja uslužuje neobičnu klijentelu. Žene u celom gradu šapuću o tajanstvenoj Neli koja prodaje vešto prikrivene otrove namenjene muškarcima koji maltretiraju svoje žene. Međutim, kada njena najnovija mušterija, prerano sazrela dvanaestogodišnjakinja, napravi kobnu grešku, pokreće se lanac događaja koji neposredno dovodi Neli u opasnost, a eho ovih zbivanja odjekuje vekovima.

  U današnjem Londonu, nesuđena istoričarka Kerolajn Parsvel provodi desetu godišnjicu braka sasvim sama, bežeći od sopstvenih demona. Kada slučajno naleti na rešenje zagonetnih ubistava koja su pre dve stotine godina potresala grad, život joj se, u neverovatnoj igri sudbine, sudari sa životom apotekarke – što se za neke neće dobro završiti.

  Napet od početka do kraja, izuzetno oštroumno napisan, s nezaboravnim likovima, Mala prodavnica otrova je revolucionaran, opojan roman o tajnama, osveti i neverovatnim načinima na koje žene mogu da spasu jedna drugu uprkos viševekovnoj barijeri.

   

  „Smelo, provokativno, vešto pisano delo!“ – Kejt Kvin, autorka bestselera Alisina mreža


  „Očaravajuće! Kao u valjano spravljenom napitku, svi su sastojci odmereni brižljivo i bez žurbe, a rezultat je roman koji naprosto osvaja svojom delikatnom magijom.“ – Bookpage


  „Upečatljivo originalan i silno zabavan od prve do poslednje stranice, roman koji doslovno kipi od neodoljive napetosti i vrvi istinski nezaboravnim likovima.“ – Midwest Book Review

  vidi sve

  Cena digitalnog izdanja

  5,00 / 600,00 RSD

  Uštedite 50%

  Cena digitalnog izdanja

  5,00 / 600,00 RSD

  Uštedite 50%

  Čitanje ove e-knjige je moguće samo u aplikaciji.
  Preuzmite besplatnu Novinarnica aplikaciju NA VAŠ TELEFON ILI TABLET i ulogujte se koristeći Vaše korisničke podatke.


  Android Aplikacija iOS Aplikacija