Uloguj se

  Prodavnica e-knjiga

  Ljubav bez iluzija - Ivana Kuzmanović

  Ljubav bez iluzija

  Autor: Ivana Kuzmanović

  Godina izdanja: 2015

  Broj strana u štampanom izdanju: 200

  Pismo: Latinica

  ISBN: 978-86-521-1935-6

  Izdavač: Laguna

  Autorka bestselera Od kada sam se zavolela – volim.

  Svi bi voleli da vole, ali je malo onih koji to i uspevaju.

  Kako da nađemo ono za čim tragamo ako ga uporno tražimo na mestu gde ga nema?

  Kako da stignemo do onoga što želimo ako ne znamo ni šta je, ni kako izgleda?

  Kako da spoznamo istinu ako se stalno priklanjamo lažima, bilo da to činimo svesno ili nesvesno, zbog zabluda i predrasuda?

  U knjizi Ljubav bez iluzija Ivane Kuzmanović nesumnjivo ćete pronaći mnoge odgovore, ali ona će vas, što je još važnije, podstaći i da postavite pitanja. Ne plašite se toga, to je znak da ste na dobrom putu, jer zapitanost jeste koren svake promene.

  Ljubav se nalazi na samom vrhu svačije liste prioriteta. Kako je onda moguće, pitam se ja, a sigurno i vi, da je ono što je čoveku najvažnije ujedno i najveći izvor njegovih problema? Ljubav od nas traži posebno stanje svesti i duha. Ali mi se često zadržimo na površini, pitajući se kasnije zašto su nam odnosi površni. Ne možemo istražiti dubine ako se zadovoljimo bezbednim i razigranim brčkanjem u plićaku.

  Zašto da verujete upravo ovoj knjizi u moru naizgled sličnih koje vam nude zavodljivo odškrinuta vrata ka samospoznaji te siguran put do sreće i ljubavi? Zato što je knjiga Ljubav bez iluzija topla, lična, utemeljena na proživljenim, tako ljudskim iskustvima, zato što ne nudi jeftina i plitka rešenja, zato što je hrabra, duhovita i životna, a iznad svega, zato što vas neće zavaravati uljuljkivanjima da je pred vama lak put. Ali i zato što će vas argumentovano ubediti da na taj put vredi krenuti, bez odlaganja, jer je nagrada za one hrabre koji se usude upravo ono čemu svi težimo: spokoj, Ljubav i samosvest.

  vidi sve

  Cena digitalnog izdanja

  2,92 / 350,00 RSD

  Uštedite 50%

  Cena digitalnog izdanja

  2,92 / 350,00 RSD

  Uštedite 50%

  Čitanje ove e-knjige je moguće samo u aplikaciji.
  Preuzmite besplatnu Novinarnica aplikaciju NA VAŠ TELEFON ILI TABLET i ulogujte se koristeći Vaše korisničke podatke.


  Android Aplikacija iOS Aplikacija