Uloguj se

  Prodavnica e-knjiga

  Neukroćena - Glenon Dojl

  Neukroćena

  Autorka: Glenon Dojl

  Prevod: Jelena Fišić

  Godina izdanja: 2022

  Broj strana u štampanom izdanju: 320

  Pismo: Latinica

  ISBN: 978-86-521-4334-4

  Izdavač: Laguna

  Autorka bestselera New York Timesa.

   

  Prodato u preko milion primeraka.

   

  U svakoj ženi tinja čežnja. Žarko nastojimo da budemo dobre: partnerke, ćerke, majke, radnice i prijateljice. Umesto da nam taj trud ulije vitalnost i osećaj ispunjenog života, mi se osećamo iscrpljeno, izgubljeno, preopterećeno, a na kraju i ravnodušno. Gledamo svoj život i pitamo se: Da li je sve moglo da bude bolje? Hitro gušimo to pitanje i skrivamo svoje nezadovoljstvo – čak i od sebe samih.

  Godinama je Glenon Dojl poricala sopstveno razočaranje sve dok jednog dana nije odlučila da prestane da izneverava sebe i da, umesto toga, zanemari očekivanja okoline. Da bi bila slobodna, nije više bila dobra. Prestala je da udovoljava drugima i počela je da živi.

  Duboka i podsticajna, snažna i nežna, knjiga Neukroćena istovremeno je intimna autobiografija i uzbudljivo otrežnjenje. Ovo je priča o ženi koja je shvatila da odgovorna majka ne treba da umre za svoju decu, već da im pokaže kako se živi punim plućima. Ovo je priča o posledicama razvoda i utehi koju pruža nova porodica, koju ljubav i dužnost između članova drži na okupu. Ovo je priča o mirenju, uvažavanju, praštanju i veri u sebe, ali i o ranjivosti, samospoznaji i samoprihvatanju.

   

  „Knjiga koja se ne ispušta iz ruku.“ – New York Times

   

  Neukroćena će osloboditi žene – emotivno, duhovno i fizički. Neverovatna knjiga!“ – Elizabet Gilbert, autorka Grada devojaka i Jedi, moli, voli


  „Ova knjiga odgovara na pitanje šta danas znači biti žena.“ – Ris Viderspun

  vidi sve

  Cena digitalnog izdanja

  4,17 / 500,00 RSD

  Uštedite 50%

  Cena digitalnog izdanja

  4,17 / 500,00 RSD

  Uštedite 50%

  Čitanje ove e-knjige je moguće samo u aplikaciji.
  Preuzmite besplatnu Novinarnica aplikaciju NA VAŠ TELEFON ILI TABLET i ulogujte se koristeći Vaše korisničke podatke.


  Android Aplikacija iOS Aplikacija