Uloguj se

    Prodavnica e-knjiga

    Luda - Kloe Espozito

    Luda

    Autorka: Kloe Espozito

    Prevod: Jelena Jovanović

    Godina izdanja: 2018

    Broj strana u štampanom izdanju: 408

    Pismo: Latinica

    ISBN: 978-86-521-2852-5

    Izdavač: Laguna

    Prvi deo trilogije Luda, opaka i opasna.

    Beskrupulozna. Bezobzirna. Nezaboravna. 

    Ima nešto što treba da znate pre nego što nastavite: naopaka sam. Nemojte posle da kažete da vas nisam upozorila…

    Alvi Najtli je u totalnom rasulu – bez ikakvog cilja i svrhe u životu neprestano se opija. Besmislenost njenog života još više dolazi do izražaja u poređenju sa životom njene savršene sestre, identične bliznakinje Bet. Alvi živi na društvenim mrežama, doručkuje kebab i vuče u torbi seks-igračke, zbog čega je zaustavljaju na aerodromu. Bet je udata za zgodnog bogatog Italijana, ima prekrasnog sinčića i oduvek je bila majčina miljenica. Bliznakinje odavno nemaju ništa što ih vezuje, ništa zajedničko sem izgleda. 

    Kad joj sestra pošalje avionsku kartu za biznis klasu da dođe kod nje na Siciliju, Alvi ispočetka nema želju da ide. Ali kad je otpuste s posla koji mrzi i kad je cimeri izbace iz stana, luksuzna vila u Taormini odjednom joj deluje vrlo primamljivo. Bet zamoli Alvi da se zamene na nekoliko sati kako bi mogla da ode nekud bez muževljevog znanja. Alvi oberučke prihvata priliku da živi sestrinim životom makar i privremeno. Međutim, kad na kraju te noći Bet završi mrtva na dnu bazena, Alvi shvata da joj je to šansa da promeni život. 

    Alvi ubrzo uviđa da je živeti Betinim životom mnogo teže nego što je mislila. Šta je to njena sestra krila od muža? I zašto ju je Bet uopšte pozvala da dođe? Alvi sad mora da se osloni na svoje veštine i osobine – na ludački seksualni nagon, ljubav prema oružju i laganje – ako želi da zadrži glavnu premiju.

    „Kloe Espozito je uhvatila pravu meru preterivanja koja ovom romanu daje posebnu čar. Uživaćete u slasnoj priči sa nesvakidašnjim likovima i završetkom koji obećava još neverovatnog haosa.“ Bookpage

    vidi sve

    Cena digitalnog izdanja

    4,58 / 550,00 RSD

    Cena digitalnog izdanja

    4,58 / 550,00 RSD

    Čitanje ove e-knjige je moguće samo u aplikaciji.
    Preuzmite besplatnu Novinarnica aplikaciju NA VAŠ TELEFON ILI TABLET i ulogujte se koristeći Vaše korisničke podatke.


    Android Aplikacija iOS Aplikacija

    Više od istog autora

    vidi sve