Uloguj se

    Prodavnica e-knjiga

    Hladno kao led - Tes Geritsen

    Hladno kao led

    Autorka: Tes Geritsen

    Prevod: Nikola Pajvančić

    Godina izdanja: 2018

    Broj strana u štampanom izdanju: 346

    Pismo: Latinica

    ISBN: 978-86-521-2976-8

    Izdavač: Laguna

    Roman iz serijala Ricoli i Ajls.

     

    Bostonska medicinska istražiteljka Mora Ajls odlazi u Vajoming na medicinsku konferenciju, gde upoznaje grupu prijatelja i odlučuje da s njima pođe na skijaški izlet. Međutim, kombi će im se zaglaviti na zavejanom planinskom putu, a neće biti nikakve pomoći.

    Pošto se bliži noć, društvo nalazi utočište od mećave u zabačenom selu Kraljevstvo Nebesko, sa dvanaest sablasno istovetnih kuća, mračnih i napuštenih. U Kraljevstvu Nebeskom desilo se nešto strašno: nedovršeno jelo stoji na tanjirima, automobili su i dalje parkirani u garažama. Stanovnici sela kao da su u zemlju propali, ali tragovi u snegu govore da neko i dalje vreba u ledenoj tami – neko ko posmatra Moru i njene prijatelje.

    Nekoliko dana kasnije detektivki iz odeljenja za ubistva Bostonske policije Džejn Ricoli stiže vest da je Morino ugljenisano telo nađeno u planinskom klancu. Šokirana i ožalošćena, Džejn je rešena da otkrije šta se tačno desilo s njenom prijateljicom. Istraga uvlači Džejn u zamršenu prošlost Kraljevstva Nebeskog, gde pod snegom čeka strašna tajna. Dok se jeziva otkrića nižu, Džejn se približava protivniku koji je jednako moćan i nemilosrdan – a približava se i jezivoj istini o Morinoj sudbini. 

    Hladno kao led će vas raspametiti. Knjiga koja će iznenaditi, užasnuti i zadovoljiti i najzahtevnije ljubitelje trilera.“ Suspense Magazine

    „Geritsenova hirurški precizno gradi napetost.“ Salon

     

    „Knjiga kakva se čita u jednom dahu.“ Chicago Sun Times

    vidi sve

    Cena digitalnog izdanja

    3,75 / 450,00 RSD

    Uštedite 50%

    Cena digitalnog izdanja

    3,75 / 450,00 RSD

    Uštedite 50%

    Čitanje ove e-knjige je moguće samo u aplikaciji.
    Preuzmite besplatnu Novinarnica aplikaciju NA VAŠ TELEFON ILI TABLET i ulogujte se koristeći Vaše korisničke podatke.


    Android Aplikacija iOS Aplikacija