Uloguj se

    Prodavnica e-knjiga

    Utočište - Nikolas Sparks

    Utočište

    Autor: Nikolas Sparks

    Prevod: Žermen Filipović

    Godina izdanja: 2013

    Broj strana u štampanom izdanju: 385

    Pismo: Latinica

    ISBN: 978-86-521-1207-4

    Izdavač: Laguna

    Roman po kojem je snimljen istoimeni film. 

    Prvi na listi najprodavanijih romana New York Timesa.

    Kada se u gradiću Sautportu, u Severnoj Karolini, pojavi tajanstvena mlada žena po imenu Kejti, njen iznenadni dolazak pobuđuje pitanja o njenoj prošlosti. Lepa ali povučena Kejti rešena je, čini se, da izbegne stvaranje ličnih veza sve dok je niz događaja ne uvuče u dva odnosa koja uspostavlja i protiv svoje volje – jedan sa Aleksom, udovcem, vlasnikom prodavnice, čovekom dobrog srca i ocem dvoje male dece, i drugi sa Džo, prostodušnom susetkom koja živi sama.

    Kejti se bori s mračnom tajnom koja je i dalje progoni i užasava, s prošlošću zbog koje se prepuna straha otisnula na mučno putovanje na drugi kraj zemlje do skloništa koje će pronaći u Sautportu. Uz saosećanje i podršku koju joj uporno pruža Džo, Kejti na kraju mora izabrati između života koji pruža privremenu sigurnost i onog koji uz opasnost donosi i nagradu…

    Nikolas Sparks, autor najprodavanijih knjiga na listi New York Timesa, postao je istaknuti američki hroničar ljudskog srca, čija su dela cenjene i nadaleko prepoznatljive ljubavne priče. Sada, u svom novom romanu, Sparks istražuje posledice ljubavi koja se preobrazila u zlo i donosi napetu priču o ženi koja mora naučiti da ponovo veruje kako bi ponovo volela.

    vidi sve

    Cena digitalnog izdanja

    4,17 / 500,00 RSD

    Uštedite 50%

    Cena digitalnog izdanja

    4,17 / 500,00 RSD

    Uštedite 50%

    Čitanje ove e-knjige je moguće samo u aplikaciji.
    Preuzmite besplatnu Novinarnica aplikaciju NA VAŠ TELEFON ILI TABLET i ulogujte se koristeći Vaše korisničke podatke.


    Android Aplikacija iOS Aplikacija