Uloguj se

    Prodavnica e-knjiga

    Pačinko - Min Đin Li

    Pačinko

    Autorka: Min Đin Li

    Prevod: Goran Skrobonja

    Godina izdanja: 2019

    Broj strana u štampanom izdanju: 568

    Pismo: Latinica

    ISBN: 978-86-521-3541-7

    Izdavač: Laguna

    Bestseler roman New York TimesaUSA TodayaWall Street JournalaWashington Posta

     

    Moglo je da bude samo nekoliko pobednika i mnogo gubitnika. A opet smo igrali dalje, zato što smo se nadali da bismo mi mogli da budemo ti srećnici.

    Početkom dvadesetog veka, šiparica Sunđa, obožavana kći sakatog ribara, zaljubljuje se u bogatog neznanca na morskoj obali blizu svog doma u Koreji. On joj obećava čitav svet, ali kad ona otkrije da je trudna – i da je njen ljubavnik oženjen – odbija da bude kupljena. Umesto toga, prihvata bračnu ponudu od blagog, bolešljivog sveštenika koji prolazi tuda na svom putu u Japan. Ali njena odluka da napusti kuću i odbije moćnog oca svog sina, započinje dramatičnu sagu koja će se u odjecima razliti kroz generacije.

    Bogato ispripovedan i duboko dirljiv, Pačinko je priča o ljubavi, žrtvovanju, ambiciji i odanosti. Iz vreve uličnih pijaca preko dvorana najboljih japanskih univerziteta do salona za igranje pačinka kojim upravlja zločinačko podzemlje, kompleksni i strasni likovi Lijeve – snažne, tvrdoglave žene, odane sestre i sinovi, očevi uzdrmani moralnom krizom – preživljavaju i napreduju spram ravnodušnih istorijskih zbivanja.

     

    „Izuzetna epopeja u kojoj "trenuci treperave lepote i malo slave, takođe", obasjavaju priču. Roman koji je oblikovan nakon besprekornog istraživanja, sa savršeno smišljenim zapletom i empatičnom percepcijom.“ Booklist


    „Duboka, široka, zamamna pripovest o korejskoj porodici u Japanu koja istrajava i napreduje tokom dvadesetog veka.“ Dejvid Mičel

    vidi sve

    Cena digitalnog izdanja

    5,83 / 700,00 RSD

    Uštedite 50%

    Cena digitalnog izdanja

    5,83 / 700,00 RSD

    Uštedite 50%

    Čitanje ove e-knjige je moguće samo u aplikaciji.
    Preuzmite besplatnu Novinarnica aplikaciju NA VAŠ TELEFON ILI TABLET i ulogujte se koristeći Vaše korisničke podatke.


    Android Aplikacija iOS Aplikacija