Uloguj se

  Prodavnica e-knjiga

  Pandorina poruka - Havijer Sijera

  Pandorina poruka

  Autor: Havijer Sijera

  Prevod: Gordana Mihajlović

  Godina izdanja: 2021

  Broj strana u štampanom izdanju: 136

  Pismo: Latinica

  ISBN: 978-86-521-4154-7

  Izdavač: Laguna

  Uvek kad neka dogma padne, rodi se novi svet.

   

  Prošlost krije ključ razumevanja sadašnjosti i budućnosti.

   

  Tačno na svoj osamnaesti rođendan Aris je primila veoma neobično pismo od svoje tetke. Na samom početku, tetka je požuruje da ga odmah pročita. Napisano je u vanrednim okolnostima.

  Iako se čini da se tetka priseća uspomena na njihovo zajedničko putovanje po južnoj Evropi, ispostaviće se da joj zapravo poverava dugo čuvanu tajnu da drevni mitovi sadrže ključ za shvatanje porekla života, bolesti, pa čak i naše budućnosti.

  Zasnivajući svoj rad na istraživanjima važnih naučnika i nobelovaca, Havijer Sijera je napisao pronicljivu i opsenjujuću priču koja će proširiti naše vidike i neminovno poremetiti naše dosadašnje poimanje civilizacije. Pandorina poruka se osvrće na drevna vremena u kojima je čovečanstvo takođe bilo izloženo brojnim opasnostima i pandemijama, ali je uvek pronalazilo rešenja da prevaziđe sve pretnje i nevolje. Ovo nesvakidašnje pismo puno je intrige, misterije ali i saznanja i nade jer posle mraka uvek dolazi svetlost.

   

  Pandorina poruka sadrži svu mudrost koju možemo izvući iz krize koja nas trenutno potresa i podseća nas da smo predodređeni za prosperitet i večni procvat života.“ – Libros y literatura

   

  „Sijera je u svoju Pandorinu poruku utkao nadu i poverenje u ljudski rod. Stranice ove knjige otvarajte smelo i što češće.“ – Casa del Libro

  vidi sve

  Cena digitalnog izdanja

  2,50 / 300,00 RSD

  Uštedite 50%

  Cena digitalnog izdanja

  2,50 / 300,00 RSD

  Uštedite 50%

  Čitanje ove e-knjige je moguće samo u aplikaciji.
  Preuzmite besplatnu Novinarnica aplikaciju NA VAŠ TELEFON ILI TABLET i ulogujte se koristeći Vaše korisničke podatke.


  Android Aplikacija iOS Aplikacija