Uloguj se

    Prodavnica e-knjiga

    Vin - Harlan Koben

    Vin

    Autor: Harlan Koben

    Prevod: Marko Mladenović

    Godina izdanja: 2021

    Broj strana u štampanom izdanju: 352

    Pismo: Latinica

    ISBN: 978-86-521-4187-6

    Izdavač: Laguna

    Autor bestselera Nikom ni reči i Nedostaješ mi.

     

    KO IZGUBI, UMIRE.

     

    Pre više od dvadeset godina, naslednica Patriša Lokvud oteta je tokom pljačke njenog porodičnog imanja, a zatim mesecima držana zaključana u zabačenoj kolibi. Patriša je umakla, ali umakli su i njeni tamničari – a predmeti ukradeni u pljački nikada nisu pronađeni.

    Do sada. Na Aper Vest sajdu, u stanu na vrhu zgrade pronađeno je telo muškarca zajedno sa dva bitna predmeta: ukradenom Vermerovom slikom i kožnim koferom sa inicijalima VHL3. Prvi put posle više godina nadležni organi imaju trag – ne samo u vezi s Patrišinom otmicom već i sa još jednim nerešenim starim slučajem Ef-Bi-Aja – jer ih i kofer i slika upućuju na jednog čoveka.

    Vindzor Horn Lokvud III – ili Vin, kako ga malobrojni prijatelji zovu – ne zna kako su njegov kofer i slika ukradena njegovoj porodici završili kod jednog mrtvaca. Ali to počinje da ga zanima, pogotovo kada mu Ef-Bi-Aj kaže da je čovek koji je oteo njegovu sestru od strica stajao iza čina domaćeg terorizma – i da su zaverenici možda još na slobodi. Dva slučaja zbunjuju Ef-Bi-Aj već decenijama, ali Vin ima tri stvari koje Ef-Bi-Aj nema: ličnu povezanost sa slučajem, besramno bogatstvo i jedinstveno shvatanje pravde.

     

    „Uzbudljiv triler o čoveku koga potreba da pravdu uzme u svoje ruke vodi na opasan put.“ – Popsugar


    „Čini se da Koben sa posebnim uživanjem stvara misteriozne autsajdere poput Vina. U dočaravanju tih likova njegov talenat, veština i majstorstvo u građenju napete priče dolaze najviše do izražaja.“ – Times

    vidi sve

    Cena digitalnog izdanja

    4,58 / 550,00 RSD

    Uštedite 50%

    Cena digitalnog izdanja

    4,58 / 550,00 RSD

    Uštedite 50%

    Čitanje ove e-knjige je moguće samo u aplikaciji.
    Preuzmite besplatnu Novinarnica aplikaciju NA VAŠ TELEFON ILI TABLET i ulogujte se koristeći Vaše korisničke podatke.


    Android Aplikacija iOS Aplikacija