Uloguj se

  Prodavnica e-knjiga

  Najstrože čuvana tajna - Džefri Arčer

  Najstrože čuvana tajna

  Autor: Džefri Arčer

  Godina izdanja: 2015

  Broj strana u štampanom izdanju: 432

  Pismo: Latinica

  ISBN: 978-86-521-2045-1

  Prevod: Eli Gilić

  Izdavač: Laguna

  Roman Najstrože čuvana tajna Džefrija Arčera nastavlja tamo gde je prethodna knjiga stala: lord kancelar dobija nezavidan zadatak da presudi ko će naslediti titulu Barington i imanje. Od te odluke zavisi i hoće li Hari Klifton moći da se venča voljenom ženom.

  Džajls će uskoro morati da brani svoje mesto u parlamentu od neprijatelja iz detinjstva koji je s godinama samo postao prepredeniji i osvetoljubiviji. Kao da to nije dovoljno, postavlja se pitanje i je li mladi Barington pametno izabrao ženu s kojom će ostati u dobru i zlu.

  Ema odlučuje da potraži devojčicu koja je ostavljena u kancelariji njenog ubijenog oca ne bi saznala da li joj je to dete polusestra. Pored toga, zaključuje da je krajnje vreme da dokaže svima kako bi žene u svemu trebalo da budu ravne muškarcima.

  Hari piše detektivske romane i stiče ugled u književnim krugovima. Međutim, uveriće se da život piše neizvesnije romane od njega.

  Sebastijan stasava u pametnog ali neukrotivog mladića. Ali njegova ljubav prema izazovima može ga koštati života.

  Džefri Arčer je romanom Najstrože čuvana tajna stvorio još živopisnije okruženje za Sagu o Kliftonovimajer je majstorski dočarao na šta su sve ljudi spremni zbog dugogodišnje mržnje i osvete, ali i ljubavi, odanosti i uverenja da ispravno postupaju. Kod Arčera nema slučajnosti jer i najbezazleniji potez može imati dalekosežne posledice. I upravo zbog toga je njegov treći roman o sudbini dve neraskidive porodice začinjen pravom merom napetosti što ga čini jednako opčinjavajućim kao prethodna dva nastavka.

  vidi sve

  Cena digitalnog izdanja

  4,17 / 500,00 RSD

  Uštedite 50%

  Cena digitalnog izdanja

  4,17 / 500,00 RSD

  Uštedite 50%

  Čitanje ove e-knjige je moguće samo u aplikaciji.
  Preuzmite besplatnu Novinarnica aplikaciju NA VAŠ TELEFON ILI TABLET i ulogujte se koristeći Vaše korisničke podatke.


  Android Aplikacija iOS Aplikacija