Uloguj se

  Prodavnica e-knjiga

  Napredni grafikoni u Excelu - MCB

  Napredni grafikoni u Excelu

  Godina izdanja: 2014

  Broj strana u štampanom izdanju: 216

  Pismo: Latinica

  ISBN: 978-86-89821-04-8

  Izdavač: MCB Edukacija

  Knjiga "Napredni grafikoni u Excelu" će vam dati praktične trikove i savete kako da napravite stacked column chart (grafikon sa naslaganim stubićima) ali i druge vrste grafikona.Knjiga Holgera Gerthsa i Rolfa Hicherta vam pokazuje kako da pravite grafikone na potpuno drugačiji način od onog koji nudi standardni Excel chart wizard (program za izradu grafikona). Naoružani znanjem, savetima i trikovima, možete da napravite praktično sve što vizuelno zamislite (na primer, nove vrste grafikona) i da unesete mnoštvo detalja koje možete eksterno da podešavate.

   

  Knjiga "Napredni grafikoni u Excelu" se sastoji iz tri dela:

  1) SUCCESS pravila izveštavanja

  2) Pravljenje stacked column grafikona u 29 koraka

  3) Dodatak sa korisnim savetima i trikovima u Excel-u i PowerPoint-u

   

  U prvom delu su pojašnjena SUCCESS pravila koja su neophodna za kvalitetno pravljenje izveštaja za menadžment, controlling i finansijski sektor. Kroz slike su prikazani primeri grafikona i kako su na njima primenjena SUCCESS pravila.

  U drugom poglavlju se korak po korak prikazuje postupak pravljenja stacked column chart-a (grafikon za prikazivanje strukture tokom vremena). Tu ćete naći savete kako da sredite grafikon prema SUCCESS pravilima. Istovremeno ćete naučiti kako da svaki detalj na grafikonu menjate eksterno i da napravite šablon koji ćete kasnije koristiti kada budete unosili nove podatke.Dodatak prikazuje nekoliko posebnih tema, kao što je profesionalan način da grafikon povežete sa PowerPoint-om ili Word-om i praktične prečice pomoću kojih ono što ste naučili možete da pretočite u praksu.

  Fajl za vežbu koji prati knjigu možete dobiti od MCB Menadžment Centar Beograd (mcb@eunet.rs)

  vidi sve

  Cena digitalnog izdanja

  8,33 / 999,00 RSD

  Cena digitalnog izdanja

  8,33 / 999,00 RSD

  Čitanje ove e-knjige je moguće samo u aplikaciji.
  Preuzmite besplatnu Novinarnica aplikaciju NA VAŠ TELEFON ILI TABLET i ulogujte se koristeći Vaše korisničke podatke.


  Android Aplikacija iOS Aplikacija